@Knuffelstel
Reis samen met mijn vriendin Tessa door Europa.
- 2022
- Adria Coral DL670 Supreme
- 2024
- Mercedes
Super leuk ontvangen door gezellige eigenaars schoon sanitair ook staat er afwas middel en theedoek chemische toilet kan je goed reinigen super rustig en je kunt er ook biologisch vlees kopen
De officiële CP is erg scheef wij stonden ervoor onder een boom het was namelijk erg warm mooie parkeerplaats met mooi dorp en vele wandelingen, zijn naar Jardin des Hiboux in Bievre gefietst naar een fantastische roofvogel show echt een aanrader. Alleen die haan die elke ochtend al om half 4 begon..... tja gratis dan moet je niet klagen :)
Super verzorgde CP inclusief stroom 12 euro per nacht verder alle verzorging inbegrepen, wij hadden vergeten de code op te schrijven even het telefoonnummer gebeld ( las dat iemand schreef dat het nr niet aangesloten was, maar met een NL mobiel moet U wel land code van België erbij ) de man die opnam sprak beter Frans dan Engels maar begreep ons probleem en was binnen 5 minuten bij ons en heeft ons fantastisch geholpen, een CP om te onthouden
Top CP hier nu enkel campers 's avonds half 8 aangekomen zelfs begin juni nog plaats, alle juiste voorzieningen 1 om te onthouden.
Heerlijk 9 dagen gestaan, schone rustige camperplaats, op wandel afstand binnen stad Hoorn. Top ontvangst door havenmeester(es). In de nacht gaat het hek dicht dus veilig, ook is er een restaurant en kan je in de avond genieten van de kleintjes die leren zeilen. Ik kom zeker terug.
Afgelopen vrijdag tot zaterdag gestaan, prima plaats lekker geslapen lekker rustig. Kortom een topplaats waar wij al een keer hadden overnacht, we komen 100% zeker nog vaker hier
1 Nacht gestaan, helaas niet kunnen eten omdat het restaurant vol was, komen zeker nog eens terug, U moet wel zelfvoorzienend zijn, maar wat een rustige CP, heerlijk.
Mooie rustige camping, heerlijk gefietst en gewandeld vanaf de camping. Schoon sanitair heerlijke douche gratis. Mooie plaatsen, 81,28 voor 4 nachten met z'n tweeën inclusief stroom.
Vriendelijke beheerders, mooie rustige camping aan meer. Supermarkt op loopafstand

Super leuke cp er is stroom maar wel lange kabel is vereist U kunt inderdaad tegen over de cp wc en grijs water lozen, zelfs water tappen al zou ik dat niet doen omdat dit pal naast de stortplaats van de wc is. Ook picknicktafels zijn er. Deze cp gaan wij in onze favorieten zetten. Maar als U niet aan de stroom kan staan kunt U zelf voorzienend hier prima terecht.

mooie cp, alleen erg jammer dat gisteravond een verjaardag partij was met erg harde muziek en dronken mensen tot middernacht. In mei hier ook gestaan en toen heerlijk rustig. Erg prettig dat je wel je chemisch toilet kan legen en kan eten, drinken en wandelen. Ondanks vlakbij de snelweg hoor je hier niets van
Top camping fantastische eigenaar die zich echt inzet voor de gasten er wordt geklaagd over de weg maar dat valt helemaal niet op en in de nacht gewoon stil 2 nachten gevraagd maar blijven er 4 sanitair schoon super leuk dorpje op loopafstand met een Supermarkt en veel winkeltjes mooi wandelgebied kortom een aanrader deze camping
fantastische camping erg rustig ACSI kaart laten zien dan 2 pp en camper en stroom 15,44 douche fantastisch echt een aanrader deze camping. Lekker biertje op het terras voor 2,50 dat is een mooie prijs, schoon sanitair ook de camping is schoon en mooi aangelegd. Top. Komen zeker terug. Mooi op de route naar Spanje
Zeer vriendelijk ontvangen op de camping, wij mochten zelf een plek uitzoeken, elke ruime plaats heeft stroom en water .
Dinsdagochtend gebeld, werdt erg vriendelijk te woord gestaan, aangekomen op een fantastisch mooie camping aan een rustige weg, allemaal verharde camperplaatsen, schoon sanitair, fijn restaurant, heerlijk gewandeld direct vanaf de camping, en op de fiets naar de markt in Malmedy deze viel wat tegen gelukkig waren er nog wel leuke winkels
Waar vindt U nog een super rustige camping voor 15 euro per nacht inclusief douchen en toeristen belasting, sanitair schoon en U kan water innemen met een slang die daar altijd hangt, geen receptie aanwezig U kunt het telefoonnummer bellen en gelijk inchecken en krijg dan via de mail de nodige informatie. Bij ons staat deze camping in de favorieten, wij komen zeker nog eens terug. Ook fantastisch fiets gebied.